Меланија Трамп присуствује републиканском ЛГБТ догађају на Флориди

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2024, 15:30

Меланија Трамп присуствује републиканском ЛГБТ догађају на Флориди

 Бивша прва дама САД Меланија Трамп данас ће присуствовати догађају за прикупљање средстава за Log Cabin Republicans , организацију републиканских чланова ЛГБТ заједнице. Фото: Wikimedia Commons/Joyce N. Boghosian Догађај на имању Палм Бич на Флориди које Меланија дели са својим супругом, бившим председником >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Доналдом Трампом, требало би да се одржи иза затворених врата, а за њу ово ће први велики политички догађај ове године.
Како наводи АП, Меланија овим догађајем најављује учешће у изборној кампањи свог супруга, републиканског председничког кандидата, Доналда Трампа.
Чланови Лог Цабин Републицанс на својој веб страници описали су ову организацију као “највећу која представља ЛГБТ конзервативце и хетеросексуалне савезнике који подржавају правичност, слободу и једнакост за све Американце“.
Меланија Трамп је била специјална гошћа и добитница награде Спирит оф Линцолн 2021. на вечери у Мар-а-Лагу, резиденцији у власништву Доналда Трампа.
Током председничке кампање 2020. Лог Цабин Републицанс подржали су Трампа и похвалили га због “посвећености окончању ширења ХИВ/АИДС-а“ и иницијативе да “прекине криминализацију хомосексуалности на међународном нивоу“.
 
SAD pristale na povlačenje američkih trupa iz Nigera

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Меланија Трамп присуствује републиканском ЛГБТ догађају на Флориди се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.