Дејвид Бекам постао званични амбасадор пива Стела Артоа

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 12:23

Дејвид Бекам постао званични амбасадор пива Стела Артоа

Мултинационална компанија за производњу пива и других пића Анхојзер-Буш Инбев (Anheuser-Busch InBev) ангажовала је бившу фудбалску звезду Дејвида Бекама за званичног амбасадора свог пива Стела Артоа (Stella Artois). Фото: Танјуг/AP Photo/Lynne Sladky Финансијски услови уговора нису објављени, а Бекам >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће се за почетак појавити у телевизијској реклами за поменути бренд пива, преноси Си-Ен-Ен (ЦНН).
Дејвид је живео на многим местима и напредовао у многим различитим индустријама, а сада отвара ново поглавље које је усресређено на породицу, путовања, кување и тренутке који имају посебну вредност, изјавио је потпредсеник одељења глобалних брендова фирме Анхојзер-Буш Инбев, Ричард Опи.
Према Опијевом мишљењу, ово је савршен тренутак да Бекам и Анхојзер-Буш Инбев удруже снаге и „оживе ту енергију на глобалном нивоу“. Компанија са седиштем у белгијском граду Левену је недавно саопштила да су њени укупни приходи у 2023. години порасли за 7,8 одсто међугодишње на 59,38 милијарди долара, док је целогодишњи чист профит износио 6,89 милијарди долара, пренели су медији.
Анхојзер-Буш Инбев се упркос добрим резултатима на глобалном нивоу суочио са значајним падом продаје у Сједињеним Америчким Државама, за 9,5 одсто међугодишње у целој 2023. години и за 17,3 одсто међугодишње у четвтом кварталу 2023. године.
Prodaja novih automobila u Velikoj Britaniji u februaru najveća za 20 godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дејвид Бекам постао званични амбасадор пива Стела Артоа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.