Италијански стручњак Ђовани Мартушијело именован за тренера Лација

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 12:18

Италијански стручњак Ђовани Мартушијело именован за тренера Лација

Италијански стручњак Ђовани Мартушијело именован је данас за тренера Лација, саопштено је на сајту римског клуба. Фото: Танјуг/Alfredo Falcone/LaPresse via AP Мартушијело (52) је на месту тренера Лација наследио Мауриција Сарија који је поднео оставку после серије лоших резултата, три узастопна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пораза у Серији А и елиминације од Бајерна у осмини финала Лиге шампиона. Лацио је девети са са 40 бодова, и преко Серије А ће тешко изборити пласман у европско такмичење, али има шансу у Купу Италије где је стигао до полуфинала у ком ће играти против Јувентуса.
Нови тренер је са челницима Лација потписао уговор до краја сезоне. Самостално је до сад водио само Емполи у сезони 2016/17, а као помоћник је у Лацију од 2021. године.
Međedović izgubio od Pera na ATP čelendžeru u Finiksu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Италијански стручњак Ђовани Мартушијело именован за тренера Лација се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.