У Србији данас ветровито, уз пролазно наоблачење са кишом и пљусковима

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 11:33

У Србији данас ветровито, уз пролазно наоблачење са кишом и пљусковима

У Србији ће данас, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), бити ветровито, уз пролазно наоблачење са кишом и пљусковима. Фото: Градске инфо Касније поподне на северозападу и западу земље, а увече и у Банату, централним и југозападним крајевима Србије престанак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << падавина.
Ветар умерен и јак, на југу Баната, у доњем Подунављу и у планинским пределима и олујни, јужни и југоисточни, увече у слабљењу.
Најнижа температура од 7 до 13, највиша од 13 до 19 степени Целзијуса.
У Београду данас ветровито, уз пролазно наоблачење које ће од средине дана условити кишу и пљускове.
Увече престанак падавина.
Ветар умерен и јак, југоисточни, увече у слабљењу.
Најнижа температура око 12, највиша око 17 степени Целзијуса.
У Србији ће у следећих седам дана бити променљиво, до четвртка у већини крајева са кишом и локалним пљусковима, који ће у уторак на истоку и југу Србије понегде бити праћени и грмљавином, на високим планинама са снегом.
У петак се слабе краткотрајне падавине очекују само понегде у брдско-планинским пределима.
За викенд суво и топлије са дужим сунчаним интервалима, а ново наоблачење са кишом очекује се у понедељак после подне и увече.
 
Teretna vozila na Batrovcima se zadržavaju osam sati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас ветровито, уз пролазно наоблачење са кишом и пљусковима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.