Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 11:14

Стручњаци откривају праву истину: Ево колико пута треба да шампонирате косу

Одувек мислимо да је потребно најмање два пута шампонирати косу приликом прања, међутим, да ли је то тачно? Фото: Pexels/Kampus production Добијање савршено чистих и сјајних власи је сан за којим многи људи јуре. Како да одвојите чињенице од фикције када је у питању здрава кожа главе, добро >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << опрана коса и генерално лепи праменови?
Стручњаци откривају да је нетачно да је косу потребно шампонирати два пута да би била чиста. Они истичу да елеменат за чишћење производа не може деловати одвојено од оних који додају хидратацију и протеине, већ сви делују заједно.
Кажу да је лаж да први шампон чисти, а друго шампонирање даје волумен и хидратацију.
Сматрају да је једно шампонирање сасвим довољно да коса буде чиста, чак и да ће у том случају бити мекша, јер уколико је јачи шампон у питању друго прање може да исуши косу.
Reči koje treba reći detetu kada misli da nešto ne može

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стручњаци откривају праву истину: Ево колико пута треба да шампонирате косу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.