Вучић у Памбуковици разговара с мештанима, присуствује и Додик

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 12:57

Вучић у Памбуковици разговара с мештанима, присуствује и Додик

Председник Александар Вучић посетио је данас село Памбуковица у близини Уба, где разговара са мештанима. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg Велики број мештана окупио се у центру села, испред месне заједнице како би дочекао председника.
У знак дочека постављен је и транспарент са натписом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Памбуковици је најважнији Вучић“.
Након разговара са мештанима, председник ће отићи и до стадиона, где ће погледати пријатељску утакмицу између ФК Памбуковице и Ставе из Ваљева.
Сусрету са мештанима присуствује и председник Републике Српске Милорад Додик, министар спорта Зоран Гајић, министарка пољопривреде Јелена Танасковицх, председник општине Уб Дарко Глишић, државни секретар у министарству спорта Марко Кешељ и в.д. директора Путева Србије Зоран Дробњак.
Vučić za večeras zakazao sastanak sa vladajućim strankama o lokalnim izborima

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић у Памбуковици разговара с мештанима, присуствује и Додик се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.