Вучић: Увек ћу бринути о интересима Србије, а не оних који би да је покоре

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 12:51

Вучић: Увек ћу бринути о интересима Србије, а не оних који би да је покоре

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће, иако су притисци на Србију из иностранства постали све јачи, увек штитити интересе Србије, сваког српског села домаћина, а да ће најмање бринути о интересима оних који би желели да покоре Србију. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић „Сви >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << живи су почели да се мешају и да одлучују у име грађана Србије. Да нам соле памет како Србија треба да изгледа и шта би требало у Србији да радимо. И из разних земаља би да нам уређују ствари у овој земљи, до најситнијих детаља, а ако не служите њиховим интересима и служите интересима свог народа, вршиће притиске, прогониће вас, називаће разним погрдним именима“, рекао је Вучић током обиласка села Памбуковица у општини Уб где се окупио велики број мештана у центру села, испред месне заједнице, како би дочекао председника.
Додао је да ће му Србија и сва села у Србији бити важнија од мишљења која долазе из иностранства и да је био озбиљан када је рекао да му је једна Памбуковица важнија од мишљења председника Одбора немачког Бундестага за спољне послове Михаела Рота, вође делегације Социјалдемократске партије Аустрије у Европском парламенту Андреаса Шидера или шефа посматрачке мисије Савета Европе Стефана Шенаха.
„И то сам рекао са свом збиљом. И на то хоћу да додам. Свака ваша кућа, свако ваше дете, свака старица, сваки старац, сваки човек у Памбуковици је сто пута важнији од сваког од њих и тако ћу се понашати увек у будућности. И када будем штитио интересе Србије, увек имајте у виду да ћу у глави имати и Памбуковицу, и свако српско село, и сваког нашег домаћина, а да ћу најмање да бринем о интересима оних који би желели да покоре нашу земљу“, закључио је Вучић.
Stijović: Svako od nas ima obavezu da čuva ćirilicu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Увек ћу бринути о интересима Србије, а не оних који би да је покоре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.