Бајден потписао Закон о државној потрошњи

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 12:46

Бајден потписао Закон о државној потрошњи

Амерички председник Џозеф Бајден потписао је данас закон о државној потрошњи који је спречио блокирање рада многих кључних владиних агенција, саопштила је Бела кућа. Фото: Танјуг/AP/Evan Vucci Амерички Сенат усвојио је, нешто пре рока који је истицао у петак у поноћ, владин пакет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за државну потрошњу у износу од 459 милијарди долара.
Сенатори су гласали са 75 према 22 за одобрење пакета потрошње који ће финансирати пољопривреду, транспорт, становање, енергетику, борачке и друге програме до краја фискалне године 30. септембра.
Представнички дом Конгреса је раније усвојио овај пакет којим ће се финансирати око 30 одсто владиних институција, али је гласању претходило противљење неких републиканаца који су тврдили да том мером није учињено довољно за смањење федералне потрошње, преноси АП.
Završen deveti BBICC u Beogradu, Begović uručila nagradu najboljem timu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден потписао Закон о државној потрошњи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.