Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 11:46

Борите се са дечијим играчкама, а некад и нагазите на коцкице: Помоћу ове справе то можете заувек решити (ВИДЕО)

Многи родитељи боре се са дечијим играчкама које су разбацане широм куће. Компанија “Амазон” нуди сјајну справу која ће вам олакшати ове муке и донети мир у кућу.  







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.













>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<



 
Objavu dijeli Supplies (@enjoy_e_a_t)


На овој платформи можете да поручите “усисивач за коцкице” којим у неколико корака и за врло кратко време можете покупити све што је на поду.
Такође, када смо већ код играчака, уколико имате неке старе барби лутке, Покемон карте, Нинтендо игре оне сада вреде читаво богатство.
Ретке Покемон картице редовно доносе петоцифрене суме. На пример, прво издање Схадоњлесс Басе Сет Цхаризард ће вам вратити 420.000 долара, судећи према сајту ТхеТоyЗоне. Што се тиче Барби лутки, након што је Маргот Роби успела на благајнама Барби, интересовање за лутке је поново порасло, па је тако најскупља продата на специјалној аукцији за огромних 85.000 долара.
Kuća će vam uvek mirisati na čisto, a vi ćete uštedeti novac: Isprobajte trik sa sijalicom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Борите се са дечијим играчкама, а некад и нагазите на коцкице: Помоћу ове справе то можете заувек решити (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.