Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 11:30

Језиве речи Аиде Ћоровић: Председник Вучић мора да буде убијен!

Толика мржња према Србима и Александру Вучићу не може се правдати само психичким поремећајима, то је једноставно зло, написао је Вулин. Фото: PrtSC Доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин реаговао је на претње смрћу које је Аида Ћоровић упутила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << председнику Србије Александру Вучићу.
– Аида Ћоровић није само болесна, она је зла. Толика мржња према Србима и Александру Вучићу не може се правдати само психичким поремећајима, то је једноставно зло, баш као што је зло ћутња политичара, разних глумаца и свих осталих који о свему имају мишљење, осим када се Вучићу прети смрћу и када се прети Србима. То се не лечи, то се хапси – поручио је Вулин.
Члан Председништва Миленко Јованов реаговао је на претње које је Аида Ћоровић упутила председнику Србије Александру Вучићу. Ово је стварно страшно!
Ови људи су све своје капацитете свели на једну мисао – председник @avucic мора да буде убијен!
И потпуно им је прихватљиво, да егзекуцију спроведу криминалци. Још само нису саопштили којим оружјем замишљају да ће криминалци да изврше то убиство…
Дакле,… pic.twitter.com/bq12A4u0tE
— Миленко Јованов (@MilenkoJovanov) March 9, 2024

– Ово је стварно страшно! Ови људи су све своје капацитете свели на једну мисао – председник Вучић мора да буде убијен! И потпуно им је прихватљиво, да егзекуцију спроведу криминалци. Још само нису саопштили којим оружјем замишљају да ће криминалци да изврше то убиство… Дакле, људи, запитајте се мало о стању у које сте себе довели мржњом и злом које храните у себи и ширите свуда око себе – написао је Јованов на Твитеру.
Истим поводом, огласио се и Владимир Орлић. Умеју ли уопште да кажу било шта сем „смрт Вучићу“, „да Вучић и његови буду мртви“, „да му сви заврше у шахту“? Имају ли какву другу мисао, жељу у животу? Људски век свео им се на то.
И зашто? Јер са њима, њиховим криминалцима и мафијашима Вучић неће „да ради“? Док је жив – неће. pic.twitter.com/bR4GWJ5zSw
— Др Владимир Орлић (@Vladimir_Orlic) March 9, 2024

Miloš Francuz u koaliciji sa genocidnom Marinikom i tajkunom Đilasom, a drugima drži lekcije!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Језиве речи Аиде Ћоровић: Председник Вучић мора да буде убијен! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.