Ђоковић: Лепо је вратити се у тениски рај, посебно победом

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 09:22

Ђоковић: Лепо је вратити се у тениски рај, посебно победом

Лепо је вратити се после пет година, то је јако дуг период за професионалног тенисера. Овај турнир зову тениским рајем и стварно јесте тако, рекао је Новак Ђоковић након победе против Александра Вукића (2:1) на старту Мастерса у Индијан Велсу. Фото: Танјујг/AP Photo/Mark J. Terrill Ђоковић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је одиграо први меч на престижном турниру после 2019. године.
„Сви се много лепо осећају овде, од играча, тренера, љубитеља тениса, навијача, људи који долазе да подрже овај турнир. Феноменалан турнир, сваке године све је боље. Ових дана на тренинзима биле су пуне трибине, много страсти, неке охрабрујуће покретачке енергије сам осећао и заиста ми је драго што сам успео да се вратим и започнем турнир победом“, рекао је Ђоковић и одао признање младом Аустралијанцу на сјајној игри, посебно у другом и на почетку трећег сета.
Zvezda se ispromašivala, fudbalerima Partizana „slađi“ bod u derbiju (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Лепо је вратити се у тениски рај, посебно победом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.