Путин: Русија спремна да учини све да осигура нуклеарну безбедност

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 18:20

Путин: Русија спремна да учини све да осигура нуклеарну безбедност

Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да је Русија спремна да учини све како би осигурала безбедност у вези са нуклеарном енергијом. Фото: Танјуг/AP Photo/Alexander Zemlianichenko „Москва је спремна да ради са Међународном агенцијом за атомску енергију (ИАЕА) у свим областима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у вези са нуклеарном енергијом и захвална је агенцији на реципрочним корацима за јачање сарадње“, истакао је он на састанку са директором ИАЕА Рафаелом Гросијем, преноси РИА Новости.
Путин и Гроси разговарали су око 50 минута у државној резиденцији Бочаров Ручеј у Сочију.
Састанку је присуствовао и генерални директор Росатома Алексеј Лихачов.
Peskov: Prolazi vreme unipolarnog sveta i kolonijalizma

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Русија спремна да учини све да осигура нуклеарну безбедност се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.