Анђушић: Спремни смо за меч у Милану, морамо да прикажемо нашу најбољу игру

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 17:45

Анђушић: Спремни смо за меч у Милану, морамо да прикажемо нашу најбољу игру

Кошаркаш Партизана Данило Анђушић изјавио је данас у Београду да је Олимпија веома искусна и квалитетна екипа и додао да су играчи „црно-белих“ мотивисани за меч у Милану. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Кошаркаши Партизана играће у петак од 20.30 часова у Милану са Олимпијом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у 28. колу Евролиге.
„Они су веома искусна екипа, али још не знамо у којем ће саставу да наступе јер су у последње време имали проблема са повредама. Али без обзира на то, они су искусни и квалитетни играчи. Ове сезоне играју доста променљиво. Мислим да ће да одиграју квалитетно, пошто им је ова утакмица важна за прикључак за ‘плеј-оф’. Уз то су и домаћини и морамо да прикажемо нашу најбољу игру, да бисмо успели да дођемо до победе“, рекао је Анђушић на конференцији за медије у Београду.
Он је истакао да је добра атмосфера у тиму и додао да се нада победи у Милану.
„Атмосфера је супер, наравно да је боље када се побеђује. Све је другачије и позитивније и надам се да ћемо да наставимо у том ритму“, додао је кошаркаш Партизана.
Анђушић је навео да је кошаркашима Партизана пријала пауза. „Свима нам је пријала ова пауза, да се ресетујемо да се вратимо мотивисанији. Променило се то што знамо да је свака утакмица сада као финале. И у АБА лиги и Евролиги, за друго место, односно за плеј-оф. И из тог разлога смо сви још више мотивисанији. Спремни смо, имамо квалитет и знам да имамо и тај тимски дух. И то је битно за добре резултате и опет кажем, позитивније је после важних победа, него када се губи. Надам се да ћемо да наставимо са добрим резултатима. После тога ће све да буде лакше“, навео је Анђушић.
Он је истакао да задовољан игром на последњих неколико мечева.
„На терену радиш свој посао најбоље што можеш, да помогнеш екипи и то је најважније“, закључио је Анђушић.
Кошаркаш Партизана Бруно Кабокло изјавио је да очекује добру игру свог тима.
„Расположени смо, радимо напорно и мислим да играмо баш добру нападачку кошарку у овом моменту“, рекао је Кабокло.
Партизан се налази на 11. месту на табели Евролиге са 13 победа и 14 пораза, док је Олимпија на 13. позицији са скором 11/16.
Rekord karijere Vasilija Micića u NBA ligi, Nikola Jović isključen

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анђушић: Спремни смо за меч у Милану, морамо да прикажемо нашу најбољу игру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.