Сколс: Тен Хаг добија отказ на крају сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 15:55

Сколс: Тен Хаг добија отказ на крају сезоне

Некадашњи енглески фудбалски репрезентативац Пол Сколс изјавио је да ће менаџер Манчестер јунајтеда Ерик Тен Хаг да добије отказ на крају сезоне, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Dave Thompson Манчестер јунајтед је синоћ поражен од градског ривала Манчестер ситија резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 3:1 у 27. колу Премијер лиге. Клуб са Олд трафорда се тренутно налази на шестом месту на табели енглеског првенства са 44 бода, а у досадашњем делу сезоне забележио је 11 пораза у Премијер лиги.
„Оно што видимо је милион миља удаљено од тима који би требало да буде конкурент за освајање Премијер лиге. Сваке сезоне је тако“, рекао је Сколс, који је у играчкој каријери са Манчестер јунајтедом освојио 25 трофеја. Он је истакао да нови сувласник Манчестер јунајтеда Џим Ретклиф планира промене у клубу на крају сезоне.
„Људи из компаније Инеос која је преузела клуб су већ рекли своје. Мислим да Тен Хаг неће водити Јунајтед наредне сезоне. Из интервјуа Џима Ретклифа, видим негативност према свему што се ради у клубу последњих 10, 11 година. А посебно се мисли на последње две године. Ретклиф није срећан због тога што се дешава“, навео је Сколс.
Тен Хаг је менаџер Манчестер јунајтеда од 2022. године. „Не бих био изненађен да клуб већ увелико тражи новог менаџера. Не кажем да је то исправна одлука“, закључио је Сколс, који је за Манчестер јунајтед одиграо 718 утакмица и постигао је 155 голова.
Poljska teniserka Švjontek prva na VTA listi, Danilović najbolja Srpkinja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сколс: Тен Хаг добија отказ на крају сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.