Љепојевић: „Ми-глас из народа“ ће ићи на нове изборе, не улазимо у коалиције

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 15:50

Љепојевић: „Ми-глас из народа“ ће ићи на нове изборе, не улазимо у коалиције

Синиша Љепојевић из покрета „Ми- глас из народа“ изјавио је да ће изворни покрет „Ми-глас из народа“ ићи на београдске изборе и да је за сада њихов став да не улазе у било какве коалиције, предизборне и постизборне. Фото: Танјуг „Склони смо да увек сваке изборе проглашавамо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << историјским и најважнијим, али ја не мислим да ће ови бити најважнији, они ће бити важни као и сваки други избори. Нада је да ће ови избори искристалисати политичку сцену, тако да би после ових избора било реално очекивати да се формира власт у Београду“, навео је он за Танјуг.
Љепојевић сматра да неће бити великих промена у предизборној кампањи као што је било на претходним изборима, јер, како је рекао, нико нема да понуди ништа ново што већ није речено, тако да ће пресудну и коначну реч имати гласачи.
„Велико је питање каква ће бити излазност, што је кључно, али је то сада тешко проценити с обзиром да је мој утисак да је добар део људи засићен честим изборима, непрестаним предизборним кампањама и да можда буде велики део људи који неће изаћи на изборе“, оценио је он.
Одговарајући на питање ко ће све у шири фронт са напредњацима, а ко у савез са листом „Србија против насиља“, Љепојевић оцењује да ће у шири фронт са Српском напредном странком (СНС) ући досадашњи коалициони партнери и наводи да је београдски одбор СПС-а јуче одлучио да уђе у тај нови покрет, додајући да је за очекивати да би још неко могао да уђе, али не неко од великих опозиционих партија.
Vučić: Najgori sam jer nećemo da budemo sluge nikom drugom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Љепојевић: „Ми-глас из народа“ ће ићи на нове изборе, не улазимо у коалиције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.