У највећем пожару у историји Тексаса настрадало на хиљаде говеда

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 10:11

У највећем пожару у историји Тексаса настрадало на хиљаде говеда

На хиљаде говеда је настрадало у огромном пожару у Тексасу, другом највећем пожару у историји Америке. Фото: Unsplash/mebrooks01 У пожару, који је захватио преко 1,1 милион хектара, истопљени су стубови расвете и уништене куће, пренео је Би-Би-Си.
Потврђено је да су две особе настрадале, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а угашено је тек пет одсто ватрене буктиње.
Највећи део пожара у Тексасу, укључујући масивни пожар у Смокихаус Крику, налази се у Тексас Пенендлеу, северном региону државе где се налази велики број ранчева. Земља није густо насељена и милиони крава, телади и бикова се узгајају у овој области.
Верује се да је на хиљаде животиња угинуло, изјавио је јуче комесар за пољопривреду Тексаса Сид Милер. „То је само моје предвиђање, али биће 10.000 оних који ће умрети или ћемо морати да извршимо еутаназију над њима”, рекао је он. Према америчком Министарству пољопривреде, у Тексасу се налази 12 милиона говеда, преноси Танјуг.
Orban se sastaje sa Trampom 8. marta na Floridi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У највећем пожару у историји Тексаса настрадало на хиљаде говеда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.