Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 10:04

Ко су најбоље маме Зодијака? Да ли сте пријатељ или родитељ својим наследницима

Сваки хороскопски знак има и врлине и мане, неко то прихвати и одговара му, неко пак избегава. Неки знак Зодијака се лакше сналази у одређеним ситуацијама и иду им од руке. Фото: Pexels/Creation Hill Тако је и када је реч о родитељству, па је према стилу и способностима, “Your tango” направио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << листу најбољих мајки Зодијака.
Да напоменемо, није циљ да се омаловажи нечији стил и начин васпитања деце већ само да се забавите.
Рибе Рибе су врста мама које деци усађују поштовање уметности и подстичу их да буду креативна. Деца маме Рибе биће осетљива, маштовита и научиће да се према другим људима опходе љубазно и саосећајно. Маме Рибе ће пренети љубав према природи, осећај поноса што помажу другима и независан дух.
Мама Рибе можда не зна како да научи децу да остваре снове, али ће их подржавати све време док они то не ураде.
Ован Маме Овнови своју децу шаљу на часове музике, спорта, друштвених активности и кампова. У међувремену, мама Ован и сама има пун распоред. Она жели да њена деца буду авантуристичка и да не беже од покушаја нових ствари. Охрабрује их да се директно суоче са свим изазовима и да се боре за оно у шта верују.
Ове маме могу бити агресивне са децом и понекад морају да слушају и заиста чују шта њихово дете жели или не жели да ради.
Близанци Маме Близанци могу да разговарају о било чему са децом; често имају “разговор” веома рано. Оне немају никакве тајне пред децом и деца имају одличне комуникацијске вештине и веома су свесна шта се дешава у свету око њих.
Једна од ствари које маму Близанци чине тако јединственом је њена способност да разуме децу, без обзира на пол или године. Оне приређују најбоље забаве и имају најбоље игре.
Јарац Маме Јарци ће се до смрти борити за своју децу јер су жестоко одани и увек ће се залагати за њих. Ове маме се не петљају превише и своје родитељство схватају веома озбиљно. Желе да усаде добру радну етику деци, да имају дисциплину и фокус.
Можете бити сигурни да њихова деца добијају додатак, зарађују га радећи кућне послове и бринући се о браћи и сестрама. Маме Јарчеви су најчешће запослене маме и понекад их треба подсетити да одвоје мало времена за себе, а не да сваки слободан тренутак посвете породици.
Бик Маме Бикови су невероватно стрпљиве толико да понекад изгледају као светиње. Али немојте се заварати, маме Бикови су веома приземљени. Оне могу бити тврдоглаве, што може довести до проблема када деца дођу у тинејџерске године. Ако сте икада били сведок сукоба између маме Бика и њеног тинејџера, знате да то није лепо.
Бик се стара да њена деца цене лепоту и природу. Пошто је можда склона претераном уживању у храни и трошењу, мора да пази да не прехрани своју децу или да не знају вредност новца.
Вага Ваге су сјајне маме јер су тако уравнотежене и мирне. Оне подстичу хармонију у кући, а када постоји неслога између браће и сестара, она је у стању да сагледа свачију перспективу и помогне учесницима да пронађу неутрално тло.
Маме Ваге не воле да буду дисциплиноване и радије би биле пријатељ него родитељ, али обично чекају да буду пријатељи са децом док не одрасту. Најважније ствари којима мама Вага учи децу је како да деле, да имају саосећање према другима и како да буду добри пријатељи.
Рак Мајка Рак је заштитнички настројена и деца са њом знају да су заиста вољена и да се о њима брине. Она је увек ту да саслуша дете и помогне му да се осећа боље. Жели да њен дом буде место љубави и удобности, и да њена деца могу да поделе са њом све.
Када ништа друго не успе, мама Рак ће детету направити омиљене колачиће или ужину само да знају колико су обожавани. Сјајна је у помагању у развоју дечије креативности и не стиди се да дели генијалност детета са светом.
Стрелац Маме Стрелци имају огромна срца и желе да деле свет са децом. Врло вероватно почињу да путују са њима у раној младости и тако им убризгавају жеђ за знањем и осећај независности, као и рђав смисао за хумор.
Стрелци забављају маме и знају да је детињство кратко, па жели да њена деца уживају у сваком тренутку. Међутим, она уме да буде импулсивна, а можда нема толико правила као многе друге маме јер жели да њена деца буду своји људи, а не њена копија.
Девица Шта год да је покварено, мама Девица ће дати све од себе да то поправи, било да је у питању играчка или сломљено срце. Има велика очекивања од деце и може бити критична, али ће их и даље наравно дубоко волети, чак и када је изневере.
Она је краљица мултитаскинга јер је родитељ који ради, волонтира и још увек одржава веома чист и уредан дом. Она жели да њена деца имају дисциплину и да не одустају када ствари постану тешке. Мама Девица има перфекционистичке склоности и може превише да форсира децу ако нису опрезна.
Шкорпија Маме Шкорпије су застрашујуће интуитивне и често знају шта се дешава са њиховим дететом пре него што дете то само себе. Оне су лојалне, поштене и заштитнички настројене, и све док њена деца говоре истину и пазе на друге, она ће бити добра.
Ако на било који начин вређате њену децу или јој стварате проблем, она ће се више борити за децу него за себе. Ставиће потребе породице изнад својих и страсно ће их бранити кад год осети да су им претили.
Водолија Мама Водолија не жели да се прилагоде и буде верна себи. Она може да школује децу код куће, али ће се побринути да имају неке додатне часове вани. Побринуће се да знају колико је важно помоћи другима и да су њена деца свесна важних светских питања као што је глобално загревање.
Мама Водолија ће сигурно подстаћи машту и експериментисање код деце. Међутим, она ће имати врло мало стрпљења за сломове и било какву врсту емоционалног приказа.
Лав Мама Лав ужива да се игра са децом и да им даје великодушне поклоне. Она, међутим, може бити заокупљена собом и може своје потребе ставити испред потреба деце.
Да ли она организује скупу забаву зато што су то тражила њена деца, или то ради зато што жели да импресионира друге маме? Иако она дубоко воли децу, може имати нарцисоидне склоности, размишљајући о деци као о продужетку себе.
Ne mora vam uvek izjaviti ljubav: Ovi gestovi govore više od “Volim te”

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ко су најбоље маме Зодијака? Да ли сте пријатељ или родитељ својим наследницима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.