Како можете да једете десерте, а да ипак мршавите?

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Mar.2024, 19:00

Како можете да једете десерте, а да ипак мршавите?

Могуће је ако знате праве трикове. Фото: Pixabay/WikimediaImages Ако желите десерт, поједите га. То је тако једноставно, упркос рестриктивним дијетама које кажу да се морате потпуно отарасити слаткиша ако желите да смршате.
Такав приступ не само да вас штити од хране коју волите, већ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << није ни добар за губитак тежине на дуге стазе. Ако одбијате да одустанете од десерта, а и даље желите да смршате, придржавајте се ових трикова.
Обратите пажњу на величину порције Једење мањих порција слаткиша може бити део ваше исхране, али једење већих порција може пореметити губитак тежине. Унапред сервирани десерти, попут домаћег воћног сладоледа на штапићу, одлична су опција за оне који желе да смршају, а да се и даље засладе.
Зелени чај за десерт Иако можда нећете одмах повезати зелени чај са десертом, ова комбинација није само укусна већ и здрава. Зелени чај садржи кофеин и једињење звано ЕГЦГ, а показало се да оба ова састојка помажу у губитку тежине.
Ослоните се на природне шећере Воће може задовољити вашу жудњу за слаткишима, а истовремено из њега можете добити неопходна влакна која ће вам помоћи да контролишете апетит и промовишете ситост. Ако, пак, не желите да једете воће у изворном облику, можете направити и сорбет. Дозволите себи да поједете било који десерт.
Пре-рестриктивна дијета може имати супротан ефекат од онога што желите Ако ограничимо унос хране за којом жудимо, та жудња постаје само већа. Та жудња ће расти док не одустанете, а онда ћете највероватније појести више него што сте јели слатко чим пожелите. Иако можда не звучи логично да једете слатко ако желите да смршате, то вам може помоћи на дуге стазе. Што чешће себи дозвољавате десерт, то ће бити мање посебан и временом ћете га све мање желети. Ово најбоље функционише када је остатак ваше исхране уравнотежен.
Једите нутритивно богат оброк пре десерта Важно је да једете десерт након оброка богатог нутритивним вредностима. Једење десерта на празан стомак може имати негативне последице по ваше здравље. „Прескакање оброка огладниће када пред вас ставе десерт, а уобичајено је да се у оваквим ситуацијама преједате јер покушавате да надокнадите калорије које нисте појели.
Zašto se gojimo leti?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како можете да једете десерте, а да ипак мршавите? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.