Јокић упропастио историјско вече Леброна и водио Денвер до победе у Лос Анђелесу

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Mar.2024, 10:02

Јокић упропастио историјско вече Леброна и водио Денвер до победе у Лос Анђелесу

Кошаркаши Денвер нагетса савладали су Лос Анђелес лејкерсе резултатом 124:114 и стигли до 42. победе у сезони. Фото: Танјуг/AP Photo/Mark J. Terrill Нагетсе је до тријумфа предводио феноменални Никола Јокић коме су три асистенције недостајале за нови трипл-дабл.
Српски центар је меч завршио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са 35 поена, 10 скокова и седам асистенција, уз одличан проценат шута из игре од 64 одсто (16/25).
Одлични у тиму из Колорада били су и Џамал Мари са 24 поена и 11 асистенција, као и Мајкл Портер Џуниор са 25 поена и 10 скокова. Портер је меч завршио без промашаја из игре, погодивши свих 10 шутева, од чега је половина била за три поена.
The Joker put on a show during the 2023 WCF rematch in LA
35 PTS
10 REB
7 AST
W pic.twitter.com/IUVVSIAjYm
— NBA (@NBA) March 3, 2024

Са друге стране, Леброн Џејмс је постигао 26 поена што је било довољно да постане први играч у историји који је сакупио више од 40.000 поена.
Највећу испомоћ имао је у Руију Хачимури који је додао 23 поена, док је Ентони Дејвис одиграо, за своје стандарде, јако скромну партију. „Обрва“ је за 39 минута на паркету постигао 17 поена уз 11 скокова што није било довољно да се озбиљније запрети Нагетсима.
Денвер своју наредну утакмицу игра у ноћи између уторка и среде против Финикс санса.
Matijas Lesor MVP 27. kola Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић упропастио историјско вече Леброна и водио Денвер до победе у Лос Анђелесу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.