Експлозија у Санкт Петербургу после пада дрона, нема повређених

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 15:58

Експлозија у Санкт Петербургу после пада дрона, нема повређених

Губернатор Санк Петербурга Александар Беглов саопштио је да се у Красногвардејском округу у том граду десио „инцидент“ у којем су делимично оштећени балкони две куће, али да нема повређених. Фото: WikimediaCommons/Zoran Kurelić Rabko „Министарство за ванредне ситуације и припадници полиције >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << раде на месту инцидента у Красногвардејском округу. Нема повређених“, написао је Беглов на Телеграму.Навео је да су станари тих објеката евакуисани, преноси агенција РИА Новости.
Снажна експлозија потресла је рано јутрос руски град Санкт Петербург, након што се дрон срушио на стамбену зграду, јавили су локални медији, а преноси Раша тудеј.
Како јавља локални лист Фонтанка, експлозија се догодила у северном делу града, а фасада стамбеног блока је „озбиљно оштећена“.
Orban: Trampov povratak je jedina ozbiljna šansa za okončanje rata u Ukrajini

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Експлозија у Санкт Петербургу после пада дрона, нема повређених се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.