Рукометашице Србије вечерас играју са Црном Гором у квалификацијама за ЕП

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 13:46

Рукометашице Србије вечерас играју са Црном Гором у квалификацијама за ЕП

Женска рукометна репрезентација Србије вечерас од 18 сати у Зрењанину игра са селекцијом Црне Горе у трећем колу Шесте групе квалификација за Европско првенство, које ће бити одржано крајем године у Аустрији, Мађарској и Швајцарској. Фото: Рукометни савез Србије „Пред нама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је добро организован и јак противник кога добро познајемо. Направили су добар резултат на последњем светском и европском првенству и сигурно да ће нам пуно значити подршка публике, коју овим путем позивам да нас бодри. Обећавам да ћемо се борити и дати све од себе, како би се на крају заједно радовали“, рекао је селектор Србије Урош Брегар уочи меча са Црном Гором.
У првом мечу трећег кола Шесте групе, селекција Турске победила је јуче у гостима Бугарску резултатом 30:24.
Прво место на табели држи Црна Гора са четири бода, Србија и Турска имају по три, док је Бугарска последња без бодова.
Пласман на ЕП обезбедиће две првопласиране селекције из сваке од осам група, као и четири најбоље трећепласиране екипе.
ЕП 2024. ће бити одржано од 28. новембра до 15. децембра ове године у Аустрији, Мађарској и Швајцарској.
Slovenački košarkaš Luka Dončić tripl-dablom doneo pobedu Dalasu protiv Toronta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометашице Србије вечерас играју са Црном Гором у квалификацијама за ЕП се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.