Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 11:18

Да ли вештачке биљке могу да улепшају простор?

Сви ћемо се сложити са тим да присуство биљака у простору, допринеће лепоти ентеријера. Међутим, да ли вештачке биљке имају исти такав ефекат? Фото: Pexels/designecologist Уколико спадате у ону групу људи којима нега биљака није јача страна, а са друге стране мислите да вештачко цвеће није >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дозвољено у оплемењивању простора, имамо лепу вест за вас. Да, дозвољено је коришћење вештачких биљака у декорацији ентеријера. Вештачке биљке и лажно зеленило су идеалан начин да свом дому додате мало стила. Али наравно, као и за све мера је кључна.
Засигурно уколико у цео стан или пословни простор унесете превише вештачког зеленила, одмаћи ћете се од замисли да свој простор уредите са стилом. Зато се придржавајте правила када је ова врста биљака у питању када декоришете ваш простор: -немојте претеривати са употребом вештачких биљака, неколико зелених акцената у соби ће бити сасвим довољно;
-комбинујте лажно зеленило са правим биљкама, тако да визуално ће деловати да су све биљке праве;
-вештачке биљке поставите у декоративну саксију и тако замаскирајте онај вештачки изглед;
-купујте оне вештачке биљке које су квалитетније и веродостојније. Нека јефтинија цена не буде пресудна при одабиру декорације ове врсте.
-редовно уклањајте прашину са ових биљака;
-додајте маховину, праву земљу и декоративне каменчиће у вашу биљку како бисте додали мало „живости“ вашој биљци;
Што се места тиче, односно уколико се питате у коју просторију је најбоље поставити биљку, одговор је где год ви желите. Можете их поставити у купатилу, дневну собу, предсобље, предсобље…
 
Povrće koje će vam pomoći da se otarasite sala na stomaku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли вештачке биљке могу да улепшају простор? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.