Словеначки кошаркаш Лука Дончић трипл-даблом донео победу Даласу против Торонта

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 11:16

Словеначки кошаркаш Лука Дончић трипл-даблом донео победу Даласу против Торонта

Кошаркаши Даласа победили су у гостима екипу Торонта резултатом 136:125 у ноћашњем мечу НБА лиге. Фото: Танјуг/Chris Young/The Canadian Press via AP Најбољи у победничком тиму био је словеначки кошаркаш Лука Дончић, који је на свој 25. рођендан забележио 11. трипл-дабл у сезони. Он је имао учинак од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 30 поена, 16 асистенција и 11 скокова. Кајри Ирвинг је постигао 29 поена, док је Пи Џеј Вошингтон убацио 23.
У екипи Торонта, коју са клупе предводи српски тренер Дарко Рајаковић, најбољи је био Имануел Квикли са 28 поена, док је Ар Џеј Берет додао 26. Кошаркаши Чикага су после два продужетка на свом терену победили Кливленд резултатом 132:123. У победничком тиму бриљирао је Демар Дерозан са 35 поена, док је црногорски кошаркаш Никола Вучевић постигао 24 поена и имао 13 скокова. У екипи из Кливленда најбољи је био Еван Мобли са 25 поена и 13 ухваћених лопти.
Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса савладали су Лос Анђелес Клиперсе резултатом 116:112. Клиперси су почетком последње четвртине имали предност од 21 поена (98:77), али су Лејкерси успели да направе преокрет и да стигну до победе.
Најефикаснији у победничком тиму био је Леброн Џејмс са 34 поена, док је Ентони Дејвис додао 20 поена уз 12 скокова. У редовима Клиперса истакао се Кавај Ленард са 26 поена, док је Џејмс Харден убацио 23.
У осталим ноћашњим утакмицама НБА лиге, постигнути су следећи резултати: Индијана – Њу Орлеанс 123:114, Минесота – Мемфис 110:101 и Денвер – Сакраменто 117:96.
Nikola Jokić upisao je četvrti tripl-dabl u pobedi Denvera nad Sakramentom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Словеначки кошаркаш Лука Дончић трипл-даблом донео победу Даласу против Торонта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.