Срби половични – Кецмановић прошао, Лајовић елиминисан

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 10:58

Срби половични – Кецмановић прошао, Лајовић елиминисан

Српски тенисери су имали половичан учинак у осмини финала Акапулка. Фото: Танјуг/AP Photo/Jim Rassol Миомир Кецмановић је славио против Данијела Алтмајера, док је Душан Лајовић елиминисан од Каспера Руда.
Миша је до тријумфа над немачким играчем стигао резултатом 6:4, 6:4, после 94 минута >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << игре.
Први брејк је направио већ у трећем гему и уводни период релативно рутински привео крају.
Други сет је био мирнији, без брејк лопти до деветог гема, када је Кецмановић искористио своју прву.
У гему у којем је сервирао за меч спасао је једну брејк лопту, да би потом искористио другу меч лопту и тако славио по други пут у каријери против Алтмајера.
Наредни ривал биће му Џек Дрејпер, који је са 6:3, 6:0 био бољи од Јошихита Нишиоке.
Лајовић је у последњем мечу програма од Руда изгубио резултатом 6:4, 7:5.
Норвежанин је до четврте победе у пет међусобних дуела стигао после једног часа и 27 минута игре.
Руд се са брејк лоптом суочио у трећем гему, спасао је, да би у 10. искористио своју трећу шансу и тако преломио први период у своју корист.
Једине брејк лопте у другом сету виђене су у 12. гему, биле су то уједно и меч лопте – Руд је искористио другу и тако прошао даље.
Њега чека Бен Шелтон, који је са 7:6 (1), 3:6, 6:3 био бољи од Италијана Матеа Арналдија.
У осталим сусретима, Алекс де Минор је савладао Себастијана Офнера (6:1, 6:3), Доминик Кепфер је био бољи од Френсиса Тијафоа (6:4, 5:7, 6:1).
Прошла су и два фаворита – Стефанос Циципас је савладао Флавија Коболија са 6:3, 7:6 (6), док је Холгер Руне победио Александра Ковачевића са 7:6 (5), 6:2.
Endi Mari: Nadam se da ću dobiti priliku da još jednom zaigram na OI

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Срби половични – Кецмановић прошао, Лајовић елиминисан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.