Леброн је неуништив – велики преокрет Лејкерса у дербију Лос Анђелеса

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 10:22

Леброн је неуништив – велики преокрет Лејкерса у дербију Лос Анђелеса

Кошаркаши ЛА Лејкерса славили су против Клиперса (116:112) у дербију Лос Анђелеса. Фото: Танјуг/AP Photo/Mark J. Terrill Најзаслужнији је био Леброн Џејмс са 34 поена, осам асистенција и шест скокова, с тим да је чак 19 постигао у последњем кварталу.
Лејкерси су ту четвртину решили са 39:16 у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << своју корист и после великог преокрета остварили победу.
На почетку последње деонице „језераши“ су били у минусу од 21 поена, међутим, уследила је велика серија, незаустављива за Клиперсе.
Леброна је испратио Ентони Дејвис са 20 поена и 12 скокова, Дианђело Расел је додао 18 поена и шест асистенција, Руи Хачимура 17 поена, а Остин Ривс 13 поена, осам скокова и пет асистенција.
Код Клиперса најбољи су били Кавај Ленард са 26 поена, седам скокова и шест асистенција, Џејмс Харден је убацио 23, уз девет асистенција, док је Теренс Мен постигао 16, уз шест скокова.
Лејкерси су девети на Западу са скором 32-28, док су Клиперси четврти са учинком 37-20.
Košarkaška reprezentacija Srbije preuzela prvo mesto na evropskoj rang listi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Леброн је неуништив – велики преокрет Лејкерса у дербију Лос Анђелеса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.