Ливерпул кренуо по Алонса?

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 09:10

Ливерпул кренуо по Алонса?

Ливерпул је начинио први корак ка ангажовању тренера Бајера Ћабија Алонса. Фото: Танјуг/AP Photo/Martin Meissner Како је пренео Билд, челници клуба са Енфилда контактирали су агента шпанског стручњака, Ињакија Ибањеза.
Челници Леверкузена информисани су о том кораку, а познато је да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Алонсо има уговор који важи до 2026. године.
У руководству немачког клуба су и даље уверени да ће Алонсо, без обзира на интересовање некадашњег клуба, за који је играо од 2004. до 2009, остати у Бајеру.
На Алонсу, којем ове сезоне иде сјајно у немачком клубу, тешка је одлука у наредних неколико месеци. Осим Ливерпула, са којим је 2005. у Истанбулу освојио као играч и пехар Лиге шампиона, за њега је заинтересован и Бајерн из Минхена, који тражи наследника Томаса Тухела.
Леверкузен је непобеђен ове сезоне у свим такмичењима и јасно је зашто су многи заинтересовани да младог стручњака виде у својим редовима.
Juventus planira da ponudi Dušanu Vlahoviću produženje ugovora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ливерпул кренуо по Алонса? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.