Црвена звезда против Чукаричког угостила слепе и слабовиде навијаче

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 13:02

Црвена звезда против Чукаричког угостила слепе и слабовиде навијаче

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да је на мечу против Чукаричког угостио чланове Удружења слепих и слабовидих Београд, који су уз коментаторски пренос глумца Милана Калинића уживали на овој утакмици. Фото: ФК Црвена звезда Црвена звезда је пре три дана на свом терену >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << победила Чукарички резултатом 3:0 у мечу 22. кола Суперлиге Србије.
„Звезда наставља традицију да брине о људима, којима је помоћ најпотребнија, те смо као и против Вождовца угостили слепе и слабовиде. Имали су прилику да уживају у новом Звездином тријумфу, чиме се ‘црвено-бело’ пролеће у потпуности наставља, а читав доживљај улепшао им је Калинић, који је са максималном пажњом успео да дочара све оно што се дешавало на терену. Карактеристично, у свом стилу, Калинић је уз сијасет духовитих опаски направио фантастичну атмосферу, а наши гости су били у прилици да осете прави дух Маракане. Свему томе допринели су и фантастични навијачи који су били наш 12. играч“, саопштено је из Црвене звезде.
„Црвено-бели“ подсећају да су чланови Удружења слепих и слабовидих крајем јануара били гости у Музеју Црвене звезде, као и 10. фебруара на мечу 20. кола СЛС против Вождовца (2:1).
Црвена звезда наводи да ће клуб да наставити ову акцију и на наредним сусретима на Маракани.
Novak Đoković ponovo kandidat za Laureus nagradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Црвена звезда против Чукаричког угостила слепе и слабовиде навијаче се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.