Облик мушког тела који највише привлачи жене: Изненађење или не?

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 11:22

Облик мушког тела који највише привлачи жене: Изненађење или не?

Драге даме, да ли се слажете с овим? Уколико вам било која жена каже да масивни трбушњаци, науљени пулсирајући бицепси који крчкају као у фритези или сикс-пекови који плешу по команди, нису оно што она воли, онда постоји велика шанса да вас лаже из учтивости, судећи према новој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << студији.
Фото: Unsplash/Norbert buduczki Грифит Универзитет у Квинсленду извео је студију како би тестирао у којој мери је заправо физичка снага мушког тела кључ његове привлачности. Фотографије безглавих мушких торзоа представљене су групи жена, које су упитане да оцене њихову привлачност или физичку снагу. Неки од мушкараца били су обични универзитетски студенти, док су други торзои припадали момцима који вежбају од три до пет пута недељно, при чему је снага свих мушкараца тестирана пре испитивања.
Судећи према новој студији, од стотину и шездесет жена које су испитане, ни једна није видела немишићаве момке атрактивнијим.
Највећи показивач мушке привлачности за жене у овој студији дефинитивно је њихова перципирана снага. Мушкарци који се могу сматрати најјачим били су најатрактивнији у 70 одсто случајева.
Након даљих анализа, истраживачи су такође закључили и то да жене преферирају више и виткије мушкарце. Недавно објављено истраживање ипак укључује и теорију да снага задужена за стварање веће привлачности мушкараца у очима супротног пола то чини само до одређене тачке, јер у моменту када можемо сматрати тело превише мишићавим, оно поново постаје мање атрактивно. Међутим, тим аустралијских научника оборио је ову тезу лако, чињеницом да су претходне студије, баш као и она, биле извођене скечевима, радије него правим фотографијама мушких тела.
Уколико нисте у идеалној форми, баш као и сви други људи који не иду у теретану свакога дана, не очајавајте. Прво, изглед Аполона није све и снага није нешто што произилази одлажењем у теретане, а жене свакако неће бирати мушкарце по њиховом торзоу у скорије време. Поред тога, ово није велика студија, јер је у њој било укључено 160 жена и даља истраживања на ову тему су свакако потребна како би било шта могло да се тврди са сигурношћу.
Бројне друге студије потврдиле су да жене воле нешто мекша и младалачка лица код мушкараца такође, што није нешто што углавном можемо пронаћи на екстремно мишићавим телима.
Ako vam je neko hakovao nalog na društvenim mrežama, odmah preduzmite ovih pet koraka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Облик мушког тела који највише привлачи жене: Изненађење или не? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.