Додик: Лукашенко једини лидер који је подржао Србе када је НАТО бомбардовао СРЈ

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 10:30

Додик: Лукашенко једини лидер који је подржао Србе када је НАТО бомбардовао СРЈ

Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је да је председник Белорусије Александар Лукашенко био једини лидер који је подржао српски народ када је НАТО бомбардовао СР Југославију 1999. године без одобрења Савета безбедности Уједињених нација. Фото: Танјуг/Belarusian Presidential >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Press Service via AP „Срби још памте овај гест и тада пружену помоћ“, рекао је Додик у интервјуу за белоруску телевизију.
Он је нагласио да Српска категорички не подржава санкције које су западне земље увеле Белорусији и Русији.
Говорећи о сусрету са Лукашенком, Додик је навео да је „било занимљиво чути његово искуство и разговарати са њим о свим питањима везаним за потенцијалну сарадњу“.
 
Kamioni na Batrovcima čekaju 10 sati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Лукашенко једини лидер који је подржао Србе када је НАТО бомбардовао СРЈ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.