И данас натпросечно топло, удари ветра олујне снаге у Банату и Подунављу

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 10:02

И данас натпросечно топло, удари ветра олујне снаге у Банату и Подунављу

У Србији ће и данас бити натпросечно топло за ово доба године, уз највишу дневну температуру до 21 степен, пре подне ће бити сунчано а после подне мало до умерено облачно, док ће на југу Баната и у доњем Подунављу повремено удари ветра бити олујне јачине. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Према >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, најнижа температура износиће од три на југу Србије до 13 степени у јужном Банату, а највиша од 15 до 21 степен.
Дуваће слаб и умерен, а у кошавском подручју и планинским пределима и јак ветар.
Пре подне претежно сунчано, само ће у већем делу Тимочке Крајине бити облачно. После подне у свим крајевима мало до умерено облачно, али ће се задржати суво време.
И у Београду данас натпросечно топло и ветровито.
Преподне претежно сунчано. После подне мало до умерено облачно, али ће се задржати суво време. Ветар умерен и јак,
југоисточни. Најнижа температура од 7 до 11, а највиша око 20 степени.
Према изгледима времена за наредних седам дана, задржава се топло време за овај период године, у већини места од 15 до 20 степени, а у кошавском подручју и планинским пределима и ветровито уз умерен и јак, повремено и олујни јужни и југоисточни ветар.
У среду мало и умерено облачно и суво а до краја ове седмице умерено до потпуно облачно. У четвртак и петак у већини крајева, а за викенд углавном у брдско-планинским пределима местимично слаба, краткотрајна киша.
Почетком наредне седмице суво са дужим сунчаним периодима, само се у уторак на западу и југозападу очекује ново наоблачење са кишом.
 
Položen kamen temeljac za izgradnju najsavremenije laboratorija na Torlaku (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак И данас натпросечно топло, удари ветра олујне снаге у Банату и Подунављу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.