Истраживања показују да рад од куће има здравствених предности

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 10:00

Истраживања показују да рад од куће има здравствених предности

Рад од куће омогућава људима да једу здравије, да се осећају мање под стресом и имају нижи крвни притисак, наводи се у истаживању британске Агенције за безбедност здравља (НХС) и научника са универзитета King’s College у Лондону. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Истраживање је укључивало преглед >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << готово 2.000 академских радова о радним местима након пандемије ковида 19, јавља Гардијан.
Прелазак на рад код куће током ковида био је повезан „са повећањем уноса поврћа, воћа, млечних производа и грицкалица, док је истраживање показало да су млади и жене највише поправили исхрану.
Две студије су такође указале на повећање телесне тежине од преко 40 одсто код људи који раде од куће, као и да такву врсту рада преферирају запослени са већим приходом, док се показало да су жене које брину о малој деци највише под стресом.
Ako vam je neko hakovao nalog na društvenim mrežama, odmah preduzmite ovih pet koraka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Истраживања показују да рад од куће има здравствених предности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.