МО Русије: Руске снаге преузеле контролу над селом Ласточкине код Авдејевке

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 14:51

МО Русије: Руске снаге преузеле контролу над селом Ласточкине код Авдејевке

Министарство Русије саопштило је данас да су руске трупе преузеле контролу над селом Ласточкине на авдејевском правцу, на западу Украјине. Фото: Танјуг/Head of the Russian-controlled Donetsk region Denis Pushilin telegram channel via AP „Јединице групе снага Центар ослободиле су село Ласточкине и наставиле да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << побољшавају ситуацију дуж линије фронта“, наведено је у саопштењу, преноси РИА Новости.
Претходно је украјинска војска потврдила да се повукла из села Ласточкине, наводећи да ће тај потез помоћи да се заустави напредовање руске војске ка западу.
„Украјинске оружане снаге повукле су се из села Ласточкине, са циљем да организују одбрану и спрече непријатеља да даље напредује у западном правцу“, рекао је портпарол украјинске војске Дмитро Лиховиј, преноси Ројтерс.
Село Ласточкине се налази западно од града Адвдејевке, над којим су руске снаге преузеле контролу 17. фебруара.
Palestinski premijer podneo ostavku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак МО Русије: Руске снаге преузеле контролу над селом Ласточкине код Авдејевке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Песков: Појава НАТО војника у Украјини довешће до директног сукоба са Русијом

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 13:06

Појава НАТО војника на територији Украјине довешће до директног сукоба са Руском Федерацијом и ескалације ситуације, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков. Фото:...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.