Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 11:50

Ђоковић и Дивац гледали меч МЛС лиге између фудбалера ЛА Галаксија и Интера

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и некадашњи српски кошаркаш Владе Дивац пратили су ноћас са трибина меч МЛС лиге између фудбалера Лос Анђелес Галаксија и Интера из Мајамија, који је завршен без победника, 1:1.  







View this post on Instagram



>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << />













 
A post shared by LA Galaxy (@lagalaxy)


Ђоковић је био са сином Стефаном. Амерички медији преносе да су најбољи тенисер светга и легендарни српски кошаркаш давали аутограме и сликали се са обожаваоцима на трибинама.
Ђоковић и Дивац су по завршетку меча ушли у свлачионицу ЛА Галаксија где су се поздравили са српским фудбалером Дејаном Јовељићем.
Једини гол за екипу из Лос Анђелеса постигао је Јовељић у 75. минуту. Бод гостима донео је аргентински фудбалер Лионел Меси у другом минуту надокнаде времена.
Домаћи фудбалери су меч завршили са фудбалером мање, пошто је у 87. минуту искључен Марко Делгадо.
Ово је био први меч за екипу ЛА Галаксија у новој сезони МЛС лиге. Екипа из Мајамија је одиграла други дуел у новој сезони МЛС, пошто је пре четири дана у првом колу савладала Реал Солт Лејк 2:0.
Bogdan Bogdanović postigao 17 poena u pobedi Atlante nad Orlandom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић и Дивац гледали меч МЛС лиге између фудбалера ЛА Галаксија и Интера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.