Фенг шуи савети: У овој просторији никако не треба д аимате огледало – верује се да доноси лошу енергију и могућност прељубе

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 10:01

Фенг шуи савети: У овој просторији никако не треба д аимате огледало – верује се да доноси лошу енергију и могућност прељубе

Послушајте савете фенг шуи стручњака. Фото: Pexels/Sum it Огледала у дом доносе светлост и „отварају“ простор, па не чуди што већина нас воли да их има што више у стану.
Често и не размишљамо где је идеално место у нашем дому да поставимо огледало, већ се водимо тиме да нам баш на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << том месту одговара да се шминкамо или одмеримо себе пре него што истрчимо напоље
Ипак, по фенг схуи концепту уређења простора има своје значање, сврху и моћ па је од великог значаја где постављамо сваки детаљ у дому, а огледало посебно.
Зашто није добро имати огледала у спаваћој соби?
Чини нам се сасвим практично да огледало имамо у спаваћој соби, међутим, према Фенг шуи вештини, то никако није добро, поготово ако је огледало окренуто према кревету. То се тумачи као призивање и мешање других људи у брачну заједницу, и доноси могућност прељубе.
Стручњаци из ове области упозоравају и да огледала у спаваћој соби доносе лошу енергију и могу бити кривац за лош и немиран сан.
Огледала подстичу активност, а спаваћа соба је место где желимо мир и скупљамо енергију за активности које нас чекају током дана
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фенг шуи савети: У овој просторији никако не треба д аимате огледало – верује се да доноси лошу енергију и могућност прељубе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.