Ви уживате, а бактерије се множе: Постоји правило колико често треба мењати пешкир

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 08:40

Ви уживате, а бактерије се множе: Постоји правило колико често треба мењати пешкир

Да ли спадате у људе који пешкир бацају на прање већ после прве употребе или га користите неколико пута док не почне да се осећа на устајало? Фото: Pexels/Elisabeth Smithard У суштини, јасно је да из туш-кабине не излазите прљави, те да се брисањем након туширања пешкир и не упрља. Можда постоје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неке кожне бактерије које се за њега залепе, али оне су занемариве. Једино је важно да га одмах након тога окачите да се осуши, јер ако данима остане згужван и влажан, појавиће се онај непријатни мирис.
Ипак, то не значи да треба да га користите тако унедоглед. Правило је да свој пешкир можете користити три пута. Након тога би било добро да га промените, јер сваки пут када се покваси, бактерије на њему добијају идеалну прилику за ширење и размножавање. Након неког времена пешкир постаје прилично прљав.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ви уживате, а бактерије се множе: Постоји правило колико често треба мењати пешкир се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.