Поповић: Бестидна изјава Грлић Радмана, мешање у унутрашње ствари Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 15:00

Поповић: Бестидна изјава Грлић Радмана, мешање у унутрашње ствари Србије

Министарка правде Србије Маја Поповић оценила је данас бестидном изјаву министра спољних послова Хрватске Гордана Грлића Радмана која представља мешање у унутрашње ствари Србије. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић „Ово је још један у низу срамних потеза појединих хрватских политичара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који стварају антисрпску хистерију и жељу за генерисање политичких тензија у региону. Ово је само политиканство намењено дневно политичком маркетингу и освајању ситних политичких поена“, навела је Поповић.
Како је рекла Поповић, држава Србија води суверену, државотворну политику која је усмерена на развој и модернизацију друштва, показујући и на овај начин да је лидер у региону, саопштило је Министарство правде.
Brnabić: Vučić najgora mora Grlić-Radmanu, smetaju im uspesi i napredak Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поповић: Бестидна изјава Грлић Радмана, мешање у унутрашње ствари Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.