Реал Мадрид заинтересован за фудбалера Бајерна Алфонса Дејвиса

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 14:39

Реал Мадрид заинтересован за фудбалера Бајерна Алфонса Дејвиса

Фудбалски клуб Реал заинтересован је за играча Бајерна и канадског репрезентативца Алфонса Дејвиса, преноси Скај Немачка. Фото: Pixabay/jorono Немачки медији тврде да је Дејвис одлучио да напусти Бајерн на крају сезоне, пошто више не жели да игра у Бундеслиги. Канадски фудбалер је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наводно договорио личне услове уговора са мадридским Реалом.
Дејвис (23) има уговор са Бајерном до јуна 2025. године, али ће Канађанин, како преноси Скај Немачка, на крају сезоне да покуша да избори трансфер у Реал.
Он је у Бајерн стигао 2018. године из Ванкувера за 14 милиона евра. Канадски фудбалер је за клуб из Минхена одиграо 180 утакмица и постигао је девет голова. Са Бајерном је освојио 13 трофеја.
Дејвис је за репрезентацију Канаде наступио на 44 меча и 15 пута се уписао у листу стрелаца.
Erik Dajer: Razočaran sam što Tuhel napušta Bajern na kraju sezone

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Реал Мадрид заинтересован за фудбалера Бајерна Алфонса Дејвиса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.