Ерик Дајер: Разочаран сам што Тухел напушта Бајерн на крају сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 13:30

Ерик Дајер: Разочаран сам што Тухел напушта Бајерн на крају сезоне

Фудбалер Бајерна Ерик Дајер изјавио је да је разочаран одлуком клуба из Минхена да на крају сезоне прекине сарадњу са тренером Томасом Тухелом, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Bandic Бајерн је пре четири дана саопштио да је после разговора са Тухелом одлучено да немачки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стручњак на крају сезоне напусти клуб из Минхена.
Тухел (50) је преузео Бајерн у марту 2023. године, а имао је уговор са клубом из Минхена до 30. јуна 2025. Он је прошле сезоне са Бајерном освојио титулу у Бундеслиги.
Дајер (30) је члан Тотенхема, али је почетком јануара стигао на позајмицу у Бајерн до краја сезоне и то на Тухелов наговор.
„Разочаран сам што Тухел одлази из Бајерна. Он ме је довео овде, имамо добре односе. Штета што одлази из клуба, Тухел је веома добар тренер. Нисмо урадили довољно као тим у последњих неколико недеља, резултати не лажу. Морамо сезону да завршимо што је боље могуће“, рекао је Дајер, који је за Бајерн одиграо шест утакмица.
Бајерн се налази на другом месту на табели Бундеслиге са осам бодова мање од првопласираног Бајер Леверкузена.
Gvardiola: Navijači moraju da budu ponosni na fudbalere Mančester sitija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ерик Дајер: Разочаран сам што Тухел напушта Бајерн на крају сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.