Сирски: Ситуација на фронту тешка на многим правцима

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 12:49

Сирски: Ситуација на фронту тешка на многим правцима

Главнокомандујући Оружаних снага Украјине Александар Сирски изјавио је данас да је ситуација тешка на многим правцима на фронту са руским снагама и да захтева стално праћење. Фото: Танјуг/AP Photo/Libkos, File „Непријатељ врши редовне нападе на положаје наших трупа“, написао је Сирски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на свом Телеграм каналу након што је са министром одбране Рустемом Умеровим обишао истурена командна места у зони борбених дејстава.
Сирски и Умеров су саслушали извештаје команданата о ситуацији на фронту, анализирали ситуацију и разговарали о наредним корацима, преноси Униан.
Mirošnik: Pokrenuto 240 istraga protiv više od 400 pripadnika ukrajinske vojske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сирски: Ситуација на фронту тешка на многим правцима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.