Не брукајте се: Да ли је препоручљиво сређивати кревет при напуштању хотела? Стручњаци нуде бонтон савете

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 11:19

Не брукајте се: Да ли је препоручљиво сређивати кревет при напуштању хотела? Стручњаци нуде бонтон савете

Стручњаци су поделили савете о томе како се треба понашати при одласку из хотелске собе. Фото: Pexels/Pixabay Иако неки гости мисле да морају да среде собу пре одласка, Мајка Мајер, стручњак за бонтон, истиче да то није неопходно јер ће постељина бити промењена. Међутим, саветује да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се смеће не оставља расуто по соби, већ да се одложи у канте за смеће.
Такође, важно је правилно поступати са коришћеним пешкирима – треба их оставити у купатилу, а не на намештају или тепиху, како не би дошло до оштећења или појаве буђи.
Дајан Готсман, још један стручњак за бонтон, упозорава да се бадемантили не користе за скидање шминке због тешко уклоњивих флека. Такође, ако дође до разбијања чаше или флаше, препоручује се да се разбијени комади пажљиво покупе.
Запослени у хотелима додају да би гости требало да врате намештај, телефон, даљински управљач и телевизор на њихова оригинална места пре напуштања собе, како би се олакшала припрема собе за следеће госте.
За здравији дом: Зашто је понекад боље прескочити јутарње намештање кревета?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Не брукајте се: Да ли је препоручљиво сређивати кревет при напуштању хотела? Стручњаци нуде бонтон савете се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.