Добри временски услови за вожњу,у другом делу дана очекује се већи број возила

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 08:50

Добри временски услови за вожњу,у другом делу дана очекује се већи број возила

У Србији су јутрос добри услови за вожњу а у другом делу дана очекује се већи број возила и појачан саобраћај на прилазним путевима већих градова, што доноси успорену вожњу уз формирање колона на местима где је саобраћај прилагођен радовима, саопштио је Ауто-мото савез Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << (АМСС). Фото: Танјуг/Тара Радовановић Последњи дани фебруара и период добрих временских услова са правим пролећним карактеристикама и пријатним дневним темепартурама возачима доноси сигурнију вожњу и безбедније путовање.
Проходност путева је добра, без већих потешкоћа и по углавно сувим или влажним коловозима стиже се и до нашим зимских туристичких центара, наводи АМСС.
Према информацијама Управе граничне полиције Србије, добијеним у 5.15 часова, нема задржавања на путничким терминалима граничних прелаза, а најдуже чекање за теретна возила је на прелазу Батровци – осам сати.
На прелазу Хоргош, на излазу из Србије, камиони се задржавају 60 минута.
U Srbiji danas oblačno i natprosečno toplo, mestimično kratkotrajna kiša

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добри временски услови за вожњу,у другом делу дана очекује се већи број возила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.