Весић: Покрет за народ и државу одговор на ситуацију у којој се налази Србија

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2024, 16:01

Весић: Покрет за народ и државу одговор на ситуацију у којој се налази Србија

Функционер Српске напредне странке Горан Весић изјавио је данас да је велики покрет за народ и државу, чије је оснивање најавио председник Србије Александар Вучић, одговор на ситуацију у којој се налази Србија и да то не значи да ће странке и појединци који буду део њега бити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сагласни око свих тема, већ да би требало да буду јединствени када је реч о најважнијим друштвеним и политичким питањима. Фото: Танјуг/Немања Јовановић Весић је за Танјуг нагласио да је веома важно да се у народном периоду све политичке странке, без обзира на разлике заједно са СНС окупе у том покрету и буду јединствене око најважнијих друштвених и политичких питања.
„Покрет које председник најавио је одговор наше државе, Српске напредне странке и нашег председника на ситуацију у којој се налази Србија. Ви добро знате да се Србија налази под великим притисцима, да се у вези са ситуацијом на Косову и Метохији налазимо под страшним притисцима земаља које су признале ту самопроглашену независност, јер то има неке друге спољноополитичке импликације у вези са ратом у Украјини“, рекао је Весић за Танјуг.
Додао је да би странке које се буду окупиле у том покрету требало да се   усагласе око питања Косова и Метохије, економског развоја земље, изградње железницаи свега што би требало да буде интерес свих, без обзира о којој странци је реч.
„Наш је позив, председник Вучић позива, да сви они који желе приступе покрету, да одбранимо Србију у тешко време, у овим тешким временима које долазе“, рекао је Весић.
 
PKS: Srpska hrana tražena na Bliskom i Dalekom istoku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весић: Покрет за народ и државу одговор на ситуацију у којој се налази Србија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.