У Србији сутра облачно и натпросечно топло, местимично краткотрајна киша

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2024, 15:02

У Србији сутра облачно и натпросечно топло, местимично краткотрајна киша

У Србији ће сутра, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, бити умерено до потпуно облачно и натпросечно топло, местимично са краткотрајном кишом или пљуском. Фото: Градске инфо Ветар слаб и умерен, у јужном Банату, Поморављу и планинским пределима повремено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и јак јужни и југоисточни.
Најнижа температура од 6 до 10, највиша од 15 до 20 степени Целзијуса.
У Београду сутра умерено до потпуно облачно и натпросечно топло, средином дана краткотрајна киша или пљусак.
Ветар слаб и умерен, југоисточни.
Најнижа температура од 7 до 9, највиша око 19 степени Целзијуса.
У следећих седам дана у Србији ће бити променљиво и топло време за овај период године, у већини места темепратура од 15 до 20 степени Целзијуса.
У кошавском подруèју и планинским пределима биће ветровито, уз умерен и јак, повремено и олујни јужни и југоисточни ветар.
У понедељак на југозападу, југу, југоистоку и истоку Србије, а од четвртка углавном у брдско-планинским пределима понегде слаба, краткотрајна киша.
 
PKS: Srpska hrana tražena na Bliskom i Dalekom istoku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра облачно и натпросечно топло, местимично краткотрајна киша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.