Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2024, 14:17

Ђиласов Мајдан неће проћи: Ако ударе тајкуни, ми смо само уз Вучића

Бранимир Несторовић и Александар Павић не пристају да тајкунско разбијање Србије. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Носилац листе „Ми-глас из народа“ проф. др Бранимир Несторовић и један од оснивача овог покрета Александар Павић истакли су да ће у случају покушаја Мајдана од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стране тајкунске опозиције стати уз власт. Током једног од телевизијских гостовања они у подробно објаснили какав је њихов став, као и да је одлука – једногласна.
– Ви сте рекли да ако покушају Мајдан да бисте ви стали уз власт – рекао је водитељ.
– Тако је! – као из топа је одговорио Несторовић.
Одмах се прикључио и Павић:
– Апсолутно!
Уследило је ново питање водитеља:
– Рекли сте и да сте против међународне истраге избора и интернационализације тог питања.
– Призива нам арбитражу некога ко нам је смртни непријатељ! – објаснио је носилац листе „Ми-глас из народа“.
– А знамо од распада Југославије да чим дођу странци, хаос и пакао настане у Србији. Само нам још то фали кад је свет на ивици Трећег светског рата – наставио је водитељ.
– Тако је! Само нам то фали… – одлучан је био и Павић.
Став двојице оснивача покрета само је још једна у низу потврда колико је тајкунска опозиција огољена у изборном поразу и својим злурадим настојањима да Европи прикаже само њима видљиву „крађу“. Колико су бестидни у тим напорима не смета им ни чињеница што свакодневно из земаља ЕУ стижу честитке на победи листа СНС и потпуно регуларном изборном процесу у Србији.
Nije bilo lako izabrati: Ovo su top 3 Đilasove laži, u konkurenciji od stotinu koliko ih je imao veliki baron!

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласов Мајдан неће проћи: Ако ударе тајкуни, ми смо само уз Вучића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.