Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2024, 13:02

Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова

У Врбасу је данас од 9 сати на снази измена режима саобраћаја, па се друмски саобраћај са Кулског пута преко изграђене девијације преусмерава на државни пут И Б реда број 15, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије. Фото: Pixabay/WikimediaImages На Руменачком путу, на уласку у Нови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сад из правца Руменке (надвожњак преко пруге Нови Сад – Богојево), данас и сутра од 8 до 15 часова изводе се радови на уређењу путног појаса – банкина, уз наизменично пропуштање возила.
На путу Зрењанин – Лазарево у току су радови на редовном одржавању, до 02. марта до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила.
На путу Шупља Стена – Раља у току су радови на санацији клизишта до 01. маја, уз наизменично пропуштање возила.
На обилазници око Београда вршиће се тестирање и испитивање тунелских система у тунелу Бели Поток од 26. фебруара до 10. марта, па ће се од 26. фебруара до 04. марта саобраћај одвијати двосмерно на десној коловозној траци ауто-пута, а од 04. до 10. марта двосмерно на левој коловозној траци ауто-пута.
 
Danas umereno do potpuno oblačno i vetrovito, mestimično kiša, do 19 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.