Предавање историчара др Бориса Стојковског на тему „Из најстарије историје Срба на подручју данашње Хрватске“ на Јутјуб каналу КЦНС

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2024, 08:03

Предавање историчара др Бориса Стојковског на тему „Из најстарије историје Срба на подручју данашње Хрватске“ на Јутјуб каналу КЦНС

Предавање историчара др Бориса Стојковског на тему „Из најстарије историје Срба на подручју данашње Хрватске“ на Јутјуб каналу КЦНС Фото: КЦНС.  Овомесечно предавање историчара проф. др Бориса Стојковског представља увод и скицу за сличне теме о најстаријој историји Срба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << о којима ће се бавити у наредним месецима на „Трибини младих“ Културног центра Новог Сада, а тичу се старовековне историје Срба на просторима данашње Хрватске. Овим предавањем Стојковски жели да укаже на чињенице које сведоче о великом и дугом трајању и присутности Срба на просторима Хрватске, пре свега на територију Далмације али и Хрватске у ужем смислу, као и Славоније.
Цело предавање можете погледати на линку: https://youtu.be/Bx1D2JF_HKw?si=pdQuv5xhyUFbOjFM
U sredu, 28, februara autorsko vođenje kroz izložbu Staklo u Muzeju Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Предавање историчара др Бориса Стојковског на тему „Из најстарије историје Срба на подручју данашње Хрватске“ на Јутјуб каналу КЦНС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.