Тамара Вучић и Жељка Цвијановић о положају оболелих од ретких болести у Србији и Републици Српској

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 09:32

Тамара Вучић и Жељка Цвијановић о положају оболелих од ретких болести у Србији и Републици Српској

Супруга председника Србије Тамара Вучић састала се у Бања Луци са српским чланом Председништва БиХ Жељком Цвијановић, а у разговору су размењена мишљења и искуства о положају оболелих од ретких болести у Србији и Републици Српској (РС). Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Тамара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Вучић и Жељка Цвијановић су на састанку одржаном синоћ у згради Председништва Републике Српске разговарале и о институционалним механизмима подршке пацијентима оболелих од ретких болести и њиховим породицама.
Истакнута је сагласност у подршци организацијама и удружењима која се баве унапређењем положаја оболелих од ретких болести и породицама које се сусрећу са великим изазовима током лечења.
Тамара Вучић борави у дводневној посети Бања Луци, где је учествовала на манифестацији „У сусрет Дану ретких болести“ која је одржана под покровитељством председника Републике Српске Милорада Додика.
Vučević: Sa „Mi- glas iz naroda“ samo ako preuzmu političku odgovornost za Beograd

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тамара Вучић и Жељка Цвијановић о положају оболелих од ретких болести у Србији и Републици Српској се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.