У Чачку и Крагујевцу пале цене прасади

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 09:10

У Чачку и Крагујевцу пале цене прасади

На сточној пијаци у Чачку регистрован је пад продајне цене обе категорије прасади, пошто су се грла телесне масе до 15 килограма могла пазарити по доминантној цени од 350 динaра за килограм, а нешто већа за 320. Фото: Unsplash/Unsplash+ Репортери СТИП-а уочили су у последњем извештају да је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понуда у односу на ранији период била добра као и да је продаја на завидном нивоу.
Слична ситуација са ценом прасади забележена је и у Крагујевцу.
Међутим, пад цена није уочен у свим деловима Србије. Тако је у кланицама на подручју јужнобачког рагиона дошло до раста откупне цене прасади телесне масе од 16 до 25 килограма и товних свиња и то на 440, односно 280 динара по килограму.
Gde je najskuplje biti podstanar?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Чачку и Крагујевцу пале цене прасади се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.