Не мора вам увек изјавити љубав: Ови гестови говоре више од “Волим те”

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 09:01

Не мора вам увек изјавити љубав: Ови гестови говоре више од “Волим те”

Уколико препознајете ове гестове код вашег партнера, онда сте праве срећнице и без те чувене две речи које сви прижељкујемо да чујемо. Фото: Pexels/Marcelo Chagas Рећи “волим те” није некада лако, а особа којој желимо то саопштити мора баш да заслужи овакав начин показивања љубави. Када >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кажете ове две речи оне не висе у ваздуху, оне имају дубљи значај и поруку.
Сазнајте на које све начине мушкарац може да вам покаже своју љубав, а да не мора да каже да вас воли…
1. Воли да иде свуда са вама Знате и саме колико је понекад тешко извући мушкарца из куће, поготово када је реч о одласку у куповину стварчица. Ако ваш партнер не воли да иде с вама по тржним центрима, а опет воли да иде с вама да вам прави друштво или да вам помогне при одабиру одеће, верујте нам да сигурно гаји према вама снажна осећања – чим му није мрско да проведе део дана у куповини.
2. Када је с вама, увек је сређен Било да излазите негде, на вечеру или у шетњу градом, или треба да дође код вас, он увек савршено изгледа. Сређен је, лепо се обукао и дивно мирише. И тако сваки пут. Мушкарци нису жене, њима је некада мрско да се спреме, али када је у питању њихова девојка из снова, сређиваће се и у пола ноћи, само да би вас задивио.
3. Увек прати где идете и посматра вас Ово можда звучи као да је неки “психо”, али не мислимо у том смислу – да вас гледа како би вас проверавао. Једноставно воли да вас гледа у било којем тренутку, где год да сте. Поносан је што сте му баш ви девојка и воли да вас гледа и кад сте близу њега и кад сте негде даље.
4. Воли да се насмеје после сваког вашег пољупца Ако приметите да вас после сваког пољупца нежно гледа и смешка се, знајте да је до ушију заљубљен у вас. Ваш пољубац му много прија, да не може да се суздржи од емоција, па мора да се насмеје.
5. Страствени, дуги пољупци Мушкарци нису неки љубитељи љубљења, јер они више воле да гледају. Ако ваш партнер воли да се с вама љуби дуго и страсно, док вам не стане дах… Колико је вама лепо – толико је и њему. Лептирићи у стомаку? Наравно да су присутни.
6. Додирује вас спонтано у јавности Када изађете негде, ухвати вас за руку сам од себе, стави његову руку на вашу ногу, воли да вас држи за руке или око струка – то су све знакови да му се баш свиђате и да су у питању јаке емоције.
7. Помно вас слуша и гледа док причате Можда до сада нисте обраћале пажњу, али следећи пут урадите то. Покрените неку тему с њим о којој ћете моћи дуго да причате. Ако вас гледа у очи или усне, заљубљеним и дубоким погледом – он је заљубљен у вас и не може да верује колико сте лепи. Поготово ако вас слуша… Знате да некад заиста можемо да будемо досадне причалице.
Često se trgnete tokom noći? Vreme buđenja može biti upozorenje da imate ozbiljan zdravstveni problem – obratite pažnju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Не мора вам увек изјавити љубав: Ови гестови говоре више од “Волим те” се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.