Нуланд: Вашингтон ће увести стотине и стотине и стотине санкција Москви

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 08:53

Нуланд: Вашингтон ће увести стотине и стотине и стотине санкција Москви

Државна подсекретарка САД Викторија Нуланд саопштила је, уочи усвајања очекиване нове рунде санкција Русији, да ће Вашингтон увести „стотине и стотине и стотине“ санкција Москви. Фото: Wikimedia Commons/U.S. Department of State Нуланд је додала да ће одређене санкције бити усмерене на одговорне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за смрт руског опозиционог лидера Алексеја Наваљног, али да ће већина циљати, како је навела, „Путинову ратну машину“ и употпунити већ постојеће санкције, преноси Ројтерс.
Амерички председник Џозеф Бајден јуче је током састанка са удовицом и кћерком Наваљног, Јулијом и Дашом, потврдио да ће његова администрација у петак објавити велике нове санкције Русији као одговор на, како је навео, „Алексејеву смрт, руску репресију и агресију и њен брутални и илегални рат у Украјини“.
Lavrov: SAD ne vode samo hibridni, već i direktan rat protiv Rusije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нуланд: Вашингтон ће увести стотине и стотине и стотине санкција Москви се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.